Team Cosineros

Kom er achter Bij Cosineros; wie zijn toch die toppers die uw bezoek zo leuk maken?

Deze keer is onze Jesse aan het woord:
Hallo ik ben Jesse, ik ben 19 jaar oud en werk nu al zo'n 3,5 jaar Bij Cosineros. Als je je afvraagt hoe ik het zolang volhoud? Nou heel simpel, de altijd goede sfeer en de gezellige collega's. Mijn favoriete plekje in het restaurant is achter de bar waar ik de lekkerste cocktails shake (of tafel 4). Ben begonnen als keukenhulpje maar vond al gauw mijn plekje aan de voorkant. Sinds deze maand heb ik een vast contract dus kom een keertje gezellig langs, dan ben ik er vast ook šŸ˜‰

jesse

Deze keer is onze Suze aan het woord:
Hoi, Ik ben Suze Jet (ook wel gewoon Suze genoemd hoor). Ik ben 17 jaar. Ik werk sinds maart bij Cosineros. En dan vraag je je vast af, wat doe ik bij Cosi? Mensen bedienen en als het te warm weer is de noodzakelijke watergevechten houden.
Naast het werken doe ik de opleiding onderwijsassistent en sta ik elke maandag en dinsdag voor groep 4. Ik vind het leuk om lekker met vrienden naar festivals te gaan en terrasjes te pakken "op pad in een grote stad".
Het allerleukst aan Cosineros vind ik dat we met een team van toppers elke week weer klaar staan voor onze gasten en dit ook met plezier doen!
En natuurlijk het broodje met bourgondische kroketten helpt daar ook bij

suze