Recensies

Een selectie van recensies die gasten over ons eetcafé achtergelaten hebben via Facebook, Iens, Eet.nu, TripAdvisor of ons gastenboek. Helpt u ons door ook een recensie achter te laten of onze enquête in te vullen

Johan en Marjan Bek, in het gastenboek

Zaterdag heerlijk gegeten bij Cosineros. Zeer gastvrij en goed betaalbaar. En de zoutjes voor de dorst is een schot in de roos! Bedankt voor prettige avond. Groeten uit Bergen op Zoom
Johan en Marjan Bek, in het gastenboek

John J Google

Wij komen hier regelmatig, soms om te eten, soms om te borrelen of voor een (bier-)proeverij maar het is ALTIJD goed! De sfeer is gemoedelijk, het personeel is vriendelijk en heeft alle tijd voor je (geldt ook voor de eigenaar Marc).
Onze hond Max is altijd welkom, hij gaat plat op zijn buik liggen als we het terras van Cosineros zomaar voorbij lopen 🙂 want ook voor Max is er altijd een bak water en een hondekoekje!
De menukaart is gevarieerd, ruime keuze! En altijd met zorg bereid en dat proef je!
Heerlijk terras, of je nu in de zon wilt zitten of juist in de schaduw, het kan allebei. Maar ook binnen is het gezellig.
Vanavond weer lekker eten ‘bij Cosineros’ en morgen nog even een biertje (de bierkaart is er namelijk ook goed!) pakken!

John J via Google

José Reinholtd-Dekker, Facebook

Met een grote groep gisteravond heerlijk getafeld bij Cosineros. Oog voor service en detail, vakmanschap en gastvrijheid! Echt een aanrader!
José Reinholtd-Dekker, Facebook

R. Dijkema, enquête

Heerlijk eten, prima kaart en super bediening!
R. Dijkema, enquête

Jos en Jacqueline

Vanuit het zuiden van het land een paar dagen op bezoek in Zuidlaren. Waar gaan we vanavond eten? Laten we Cosineros gaan eten! Natuurlijk hadden we er nooit van gehoord maar na vandaag gaan we dit nooit meer vergeten. Jos en Jacqueline Knoben in het gastenboek

Michiel M. via Google

Zuidlaren is geweldig! Wat een heerlijk dorp. En hier neergeploft op het terras. Die cheers cake is een absolute aanrader! En ook nog eens home made. Mijn dubbele espresso smaakte zoals het betaamd. Krachtig en aromatisch. Je snapt dat ik daar een poosje heb gezeten! Overigens was het personeel zéér vriendelijk en attent!
Michiel M. via Google

Ivo Loyenga, Facebook

Heerlijk gerookt vlees gegeten en super spontane en goede bediening, zeker een aanrader.
Ivo Loyenga, Facebook

Rosemarijn via Google

Superfijne ontspannen atmosfeer met lekker eten voor iedereen. De piraat werd op prijs gesteld!
Rosemarijn via Google

John en Ineke

“Fantastische avond! Gastvrije ontvangst, ongedwongen sfeer, direct gezellig en wat het eten betreft: het was weer voortreffelijk. Gastheer- en gastvrouwschap zomaar een 9+!” John en Ineke, in het gastenboek

Daniëlle Dolmans, Facebook

We hebben de proeverij van augustus gehad, heerlijk ! De vijgen met geitenkaas en de mosterdsoep, de cajun steak, de hamburgers en de toetjes waren klasse! Voor herhaling vatbaar!
Daniëlle Dolmans, Facebook