Recensies

Een selectie van recensies die gasten over ons eetcafé achtergelaten hebben via Facebook, Iens, Eet.nu, TripAdvisor of ons gastenboek. Helpt u ons door ook een recensie achter te laten of onze enquête in te vullen

Ivo Loyenga, Facebook

Heerlijk gerookt vlees gegeten en super spontane en goede bediening, zeker een aanrader.
Ivo Loyenga, Facebook

John J Google

Wij komen hier regelmatig, soms om te eten, soms om te borrelen of voor een (bier-)proeverij maar het is ALTIJD goed! De sfeer is gemoedelijk, het personeel is vriendelijk en heeft alle tijd voor je (geldt ook voor de eigenaar Marc).
Onze hond Max is altijd welkom, hij gaat plat op zijn buik liggen als we het terras van Cosineros zomaar voorbij lopen 🙂 want ook voor Max is er altijd een bak water en een hondekoekje!
De menukaart is gevarieerd, ruime keuze! En altijd met zorg bereid en dat proef je!
Heerlijk terras, of je nu in de zon wilt zitten of juist in de schaduw, het kan allebei. Maar ook binnen is het gezellig.
Vanavond weer lekker eten ‘bij Cosineros’ en morgen nog even een biertje (de bierkaart is er namelijk ook goed!) pakken!

John J via Google

Harry via Google

Na een dagje fietsen, aangekomen in dit restaurant. Fijn, laagdrempelig en zeer vriendelijk. De service was snel en accuraat. Het eten was heerlijk. 5 drankjes, 2 voorgerechten (coquiles), 2 hoofdgerechten (spareribs en steak) en 2 desserts voor 99 euro. Niet de goedkoopste, maar dat hoeft ook niet, alles top. Geld waard.
Harry via Google

Jos en Jacqueline

Vanuit het zuiden van het land een paar dagen op bezoek in Zuidlaren. Waar gaan we vanavond eten? Laten we Cosineros gaan eten! Natuurlijk hadden we er nooit van gehoord maar na vandaag gaan we dit nooit meer vergeten. Jos en Jacqueline Knoben in het gastenboek

Marianne via Google

Gezellig op het terras gezeten. Geen groot terras. Vriendelijk personeel. Via de kaart kan je kleinere gerechten nemen om te delen of je hebt keuze uit ongeveer 5 hoofdgerechten. Ik was alleen en heb een paar kleine gerechten genomen. Eten is prima. Plek is Gezellig. Je zit aan een doorgaande weg maar is niet storend. Juist leuk, dan heb je wat te zien. Ik ben niet binnen geweest omdat het mooi weer was.
Marianne via Google

Antoinette de Vries

Vandaag met mijn familieleden een heel gezellige tijd bij jullie gehad! De lunch was erg lekker. Ontvangst en bediening top. Gevonden via de website. Die zag er aantrekkelijk uit. Ik ga jullie zeker aanbevelen. Dank voor de gastvrijheid. Zo hoort horeca te zijn. Antoinette de Vries, in het gastenboek

R. Dijkema, enquête

Heerlijk eten, prima kaart en super bediening!
R. Dijkema, enquête

Johan en Marjan Bek, in het gastenboek

Zaterdag heerlijk gegeten bij Cosineros. Zeer gastvrij en goed betaalbaar. En de zoutjes voor de dorst is een schot in de roos! Bedankt voor prettige avond. Groeten uit Bergen op Zoom
Johan en Marjan Bek, in het gastenboek

Marieke via Google

Al voor alles dicht moest was dit echt het restaurant waar wij het liefst naartoe gingen voor het absolute “laten we onszelf eens heerlijk verwennen”.
Nu we eindelijk weer uit eten mogen is de keus voor ons eerste uit etentje snel gemaakt.
Genoten op het terras van een overheerlijke maaltijd: rol van zalm (met dillecrème) een voorafje en een kop koffie na. Absolute aanrader. Knus/gezellig terras: wij komen zeker terug
Marieke via Google

Michiel M. via Google

Zuidlaren is geweldig! Wat een heerlijk dorp. En hier neergeploft op het terras. Die cheers cake is een absolute aanrader! En ook nog eens home made. Mijn dubbele espresso smaakte zoals het betaamd. Krachtig en aromatisch. Je snapt dat ik daar een poosje heb gezeten! Overigens was het personeel zéér vriendelijk en attent!
Michiel M. via Google