Bij Cosineros draait alles om mensen

Welkom Bij Cosineros

Bij Cosineros: een plek van pure horeca, een eerlijke keuken, waar veel kan en mag. Een grap en een grol, een warme plek (ook buiten), een plek waar je graag bent. Een plek voor een driegangenmaaltijd of een biertje met bittergarnituur. Binnen of buiten, en regelmatig live muziek. Dat is waar Cosineros voor staat.

Ons restaurant is voorzien van een prachtige bar en heeft plek voor ongeveer 65 tot 70 eters. Aan de voorkant en de zijkant van het restaurant hebben we een verwarmd terras met lekkere stoelen, kussentjes en dekens. Ook 's avonds en met koudere buitentemperaturen is het bij ons uitstekend terrasweer. En onder de grote luifel zit je altijd droog.
Achter ons restaurant vind je Cosi Buiten, een prachtige ruimte voor besloten feesten en partijen. Kijk voor meer informatie op de pagina van Cosi Buiten.

Bij Cosineros is aangesloten bij Happen en Trappen, de lekkerste fietstochten van Nederland en België. Als je meedoet aan hun Rondje Zuidlaardermeer kom je onder andere langs Bij Cosineros, waar je tijdens je fietstocht kunt genieten van bijvoorbeeld een lekker kopje koffie of thee en misschien zelfs wel een stukje appelgebak.
Weten wat er in Zuidlaren en omgeving te doen is? Onze vrienden van Naar Zuidlaren hebben een mooie agenda voor je samengesteld: https://www.naarzuidlaren.nl/uit-agenda/

Achtergrond

Cosineros is Spaans voor koks. Deze staan in onze keuken waar ze naar hartelust koken met de beste ingrediënten: dagverse groenten, mooi vlees, verse vis. Daarbij plukken zij kruiden in de eigen kruidentuin, maken zelfgetrokken bouillon en sauzen of bakken een taart. Zij gaan creatief om met wat er in de koeling op voorraad is. Dan zijn de ‘Cosineros‘ op hun best, dat vinden ze leuk om te doen en dat proef je!

Eigenaren Marc en Nies Willemse hebben een speciale band met Zuid-Amerika en Argentinië in het bijzonder. Zij zijn er meerdere malen voor kortere en/of langere periodes geweest. Hun (schoon)zus woont in Argentinië en Zuid-Amerika is een prachtig Spaanstalig continent dat hun hart gestolen heeft.

Ook heeft Marc jarenlang onder de noemer Theatrale Catering Cosineros feesten en partijen opgeluisterd met mooi eten en leuke typetjes.

Bekijk Bij Cosineros van binnen via Google Streetview