FoodService

19 mei 2020 - 10:52

By Cosi Foodservice!
Helaas mogen we nog niet open, maar we willen jullie toch graag laten genieten van onze gerechten. Daarom starten we per direct met de By Cosi FoodService: keuze uit drie maaltijden en een heerlijke soep om af te halen en thuis op te warmen. Keuze uit Runderstoofpot, Coq au vin, Vegetarische pasta penne en mosterdsoep. Lees meer

Maandmenu maart 2020

04 maart 2020 - 17:01

Nieuw maandmenu Bij Cosineros - maart 2020

Geniet ervan en tot snel! 

Bekijk het maandmenu

Klik op de afbeelding om deze te vergroten

Maandmenu februari 2020

03 februari 2020 - 10:59

Nieuw maandmenu Bij Cosineros - februari 2020

Ja ja! Het is de kortste maand (hoewel we dit jaar weer een dagje extra hebben) maar dat maakt het maandmenu er niet minder om. 

We beginnen deze maand met een voorgerecht dat bestaat uit coquille en gamba met witte wijn-sinaasappelbotersaus óf een vegetarisch taartje van paddenstoelen en tomaat, gegratineerd met roquefortkaas. 

De soep is een frisse erwtensoep met limoen, zure room en spekjes. 

Voor het hoofdgerecht hebben we drie keuzes:
Vlees: poolse stoofpot van varkensschouder, witte kool, ui en karwijzaad en een gepofte aardappel met knoflooksaus.
Vis: zeebaars op gegrilde venkel met kruidenboter.
Vega: gepofte aubergine in kruidenboter op een waaier van courgette, noten en tofu. 

Het dessert is panna cotta van mango met hazelnoot, karamelkoek en slagroom. 

Geniet ervan en tot snel! 

Bekijk het maandmenu

Klik op de afbeelding om deze te vergroten

Maandmenu januari 2019

10 januari 2020 - 20:43

Nieuw maandmenu Bij Cosineros

De feestdagen verdwijnen langzamerhand uit beeld maar restaurant Bij Cosineros gaat ook in 2020 gewoon door met mooie gerechten maken. Met ook deze januarimaand een heerlijk door de koks bereid menu. Marc Willemse loopt de gangen langs.

Om te beginnen: ‘We gaan lekker door met de vegetarische variant in het menu. Steeds meer gasten vragen namelijk om “vega”. Bij het voorgerecht is dat deze maand bijvoorbeeld de flammkuchen - een soort dunne Duitse pizza - met tomaat, pesto, rucola, olijven en feta. De andere mogelijkheid voor het voorgerecht is een heerlijke kipcocktail.’
Voorafgaand aan het hoofdgerecht kan een zoete aardappelsoep met pompoen worden genuttigd. ‘Dan is er keuze voor vlees - een gemarineerde parelhoenbout – of vis, een visstoofpotje met paprika en tomaat. Het vegetarische-gerecht is een gevulde portobello met tomaat, spinazie en mozzarella.'
Het dessert bestaat deze maand uit een vanilleparfait in spekkoek met salted caramelsaus: 'Een bijzondere combi van zoet en zout. Zoals u ziet de beste voornemens voor 2020!’

Bekijk het maandmenu

Klik op de afbeelding om deze te vergroten

Cosineros in kerstmagazine

18 december 2019 - 21:57

Onze Marc werd geïnterviewd voor het magazine 'Kerst is er voor iedereen', een uitgave van de gezamenlijke kerken in Zuidlaren en Anloo. Lees het verhaal hier!

Klik op de afbeelding om deze te vergroten

Kerstmenu 2019 online

01 november 2019 - 16:29

Daar is 'ie dan, het Bij Cosineros Kerstmenu 2019! 

Deze kerst beginnen we met een carpaccio van verse tonijn en eindigen we met een duivelse chocoladetaart... De rest van de opties vind je op het kerstmenu! Reserveren is gewenst :). 

Bekijk het kerstmenu

Klik op de afbeelding om deze te vergroten

Ludieke verstopactie voor tienjarig bestaan Bij Cosineros

21 oktober 2019 - 12:57

Ter ere van het tien jarig bestaan van Bij Cosineros heeft het jubileumteam een ludieke verstopactie georganiseerd. Op woensdag 23 oktober wordt er een ‘lego-Cosinero’ verstopt in het gebied tussen restaurant Lounge Menu en de Pets Place. De vinder hiervan mag zich melden aan de bar Bij Cosineros en deze krijgt een tapasschotel en twee drankjes.

Op donderdag 24 oktober wordt de tweede ‘lego-Cosinero’ verstopt in hetzelfde gebied en de vinder van deze trofee wordt door het team van Bij Cosineros verwend met een viergangen proeverijmenu en een fles wijn.
Marc Willemse: ‘Deze acties zijn onderdeel van de feestweek die we van 21-27 oktober verzorgen met onder andere een Omgekeerde Werelddiner waarbij onze koks in de bediening staan en onze obers voor de gasten koken, met als goed doel de Alzheimer stichting. En daarnaast een muzikaal diner met Klaas and the Gentlemen op zaterdag, een ondernemersborrel en een masterclass wijnproeven door onze vaste leverancier Monique Nieswaag van Les Grands Vins.’

Klik op de afbeelding om deze te vergroten