Maandmenu april 2019

03 april 2019 - 17:10

April is Amherstmaand Bij Cosineros! De hele maand vieren we de bevrijding van Zuidlaren in 1945. Daarom dus een passend maandmenu.

Het voorgerecht is bruschetta met uiencompote en procureur. De soep is een lekkere groentesoep.

Voor het hoofdgerecht kan gekozen worden tussen vlees en vis.
Vlees: rundvleesstoofpot met zilveruitjes en krieltjes.
Vis: gebakken scholfilet op aardappelpuree

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met frietjes en sla. Tot snel!

Bekijk het maandmenu

Klik op de afbeelding om deze te vergroten

Maandmenu maart 2019

03 maart 2019 - 17:16

Maart is begonnen, en dat betekent dat we ook een nieuw maandmenu hebben!

Deze maand serveren we als voorgerecht gnocchi met citroen en asperges, en de soep is een huisgemaakte kalfsbouillon met kervel.

Voor het hoofdgerecht kan gekozen worden tussen vlees en vis.
Vlees: eendenborstfilet met rozemarijnjus.
Vis: Verse calamari in tempurabeslag met gember-limoen-dressing en friet van zoete aardappelen.

Het dessert is een schuimige sinaasappelshake.

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met frietjes en sla. Tot snel!

Bekijk het maandmenu

Klik op de afbeelding om deze te vergroten

Maandmenu februari 2019

01 februari 2019 - 20:32

De kortste maand van het jaar betekent dat je er snel bij moet zijn! Ons nieuwe maandmenu is weer om te smullen, dus tot snel!

Als voorgerecht serveren we graag in bier gewokte mosselen.
De soep is een kruidenbouillon met groentegarnituur

Voor het hoofdgerecht kan zoals altijd gekozen worden tussen vlees en vis.
Vlees: vliegtrio (kip, kalkoen en eend) in stroganoffsaus. Vis: garnalencurry met rijst en ananas.

Het dessert is een heerlijk stuk arretjescake met bananenijs.

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met frietjes en sla. Tot snel!

Bekijk het maandmenu

Klik op de afbeelding om deze te vergroten

Maandmenu januari 2019

02 januari 2019 - 17:50

Gelukkig nieuwjaar! Wij van Bij Cosineros wensen je een fantastisch, gezond en culinair 2019 toe. Bij een nieuw jaar hoort natuurlijk ook een nieuw maandmenu. In januari geniet je Bij Cosineros van:

Als voorgerecht een carpaccio van biet en appel met geitenkaas en balsamico-dressing.
De soep is een heerlijke paddenstoelencrèmesoep.

Voor het hoofdgerecht kan er gekozen worden tussen vlees en vis. Vlees: varkensprocureur op erwtenpuree met jus van rode wijn. Vis: kabeljauw met knapperige korst van honing en Groningse mosterd.

Het dessert is gegrilde ananas met ahornsiroop en vanille-ijs. De hoofdgerechten worden geserveerd met frietjes en sla. Alle gerechten zijn ook los te bestellen.

Bekijk het maandmenu

Klik op de afbeelding om deze te vergroten

Wij zoeken jou!

15 december 2018 - 11:24

Hé jij!

Ja jij!

Jij hebt (ruime) ervaring in de bediening of in de keuken en bent daarom de versterking voor ons team. Fulltime of parttime, alles is bespreekbaar.

Heb je geen ervaring maar wel lef, slimheid en zin dan mag je natuurlijk ook reageren voor jouw nieuwe (bij)baan Bij Cosineros.

Stuur je ons een mailtje? mail@cosineros.nl

 

Klik op de afbeelding om deze te vergroten

Kerstmenu 2018

01 december 2018 - 11:08

It's the most wonderful time of the year! Kerst zit eraan te komen, en dat betekent natuurlijk ook dat ons Kerstmenu weer tevoorschijn komt. 

Ons Kerstmenu voor 2018 bestaat uit drie, vier of vijf gangen. Het voorgerecht is een carpaccio van verse tonijn met truffelolie, olijven, rucola en limoen. De soep is een wildsoep met winterse groenten en paddenstoelen. Het tussengerecht is risotto met truffel, courgette en gedroogde parmaham. 

Voor het hoofdgerecht kan gekozen worden tussen vlees en vis. Vlees: oosterse surf & turf; biefstukreepjes en garnalen in oosterse saus met bosui en shiitake. Vis: Tarbot op Kantoneze wijze gestoofd in soja. 

Het dessert is een gepocheerde perzik met champagne-sabayon, pistache ijs en walnoten-honing-kruimels.

Alle gerechten zijn ook los te bestellen! We zien jullie heel graag op of rondom kerst; het menu is de hele maand december te bestellen. Reserveren is gewenst, tot dan! 

Bekijk het kerstmenu

Openingstijden feestdagen:

Maandag 24 dec gesloten
Eerste kerstdag vanaf 16 uur geopend
Tweede kerstdag vanaf 12 uur geopend
Oudejaarsdag gesloten
Nieuwjaarsdag geopend vanaf 16 uur

Klik op de afbeelding om deze te vergroten

WijnSpijs Wandeling 29 september

22 augustus 2018 - 12:11

Je zal maar in Zuidlaren wonen... Dit prachtige, stijlvolle dorp tussen Assen en Groningen is gezellig én sjiek! Heerlijk wandelen dus. Pak een paar mooie boutiekjes mee, of loop een stuk van de wandeling door het bos. Dé perfecte plek voor een WijnSpijs Wandeling. 

De bedoeling 
Wandel op ZATERDAG 29 september langs 6 toffe restaurants, waaronder De Vlindertuin - een van de Beste WijnSpijs restaurants van Nederland! Overal krijg je een prachtige WijnSpijs combinatie te proeven. Neem je culinaire vrienden mee en kom even helemaal bij tijdens dit gezellige culinaire event! 

 De deelnemers 
 De Vlindertuin
Een van de beste keukens van Nederland. Jilt's team kookt en combineert als de beste. Hier WijnSpijs-en ze op het hoogste niveau. 
 Restaurant Fabuleus
Prachtige zaak met lieve bediening en een Frans mediterrane keuken waar enthousiast gekookt wordt. 
 t Hof van Zuidlaren
Dit voormalige restaurant is prachtig omgetoverd tot een stijlvolle frisse brasserie met een uitstekende keuken. 
 Eethuis voor Allen
Hier aan de Brink eet je streekgerechten in een nostalgische sfeer. 
 Eetcafe Cosineros
Je voelt je meteen welkom bij Cosineros. Ongedwongen losse sfeer en genieten. Mooie wijnkaart. 
 Grand Cafe Zuidlaren
Fijn cafe voor een mooie speciaalbier of fijne wijn. De sfeer ongekend, de keuken uitstekend. 

 Meer info 
Tickets €57,50 
Meer wandelingen, ook op zondag en door heel Nederland, vind je hier https://www.wijnspijs.nl/culinaire-wandeling/

Klik op de afbeelding om deze te vergroten