Maandmenu januari 2019

02 januari 2019 - 17:50

Gelukkig nieuwjaar! Wij van Bij Cosineros wensen je een fantastisch, gezond en culinair 2019 toe. Bij een nieuw jaar hoort natuurlijk ook een nieuw maandmenu. In januari geniet je Bij Cosineros van:

Als voorgerecht een carpaccio van biet en appel met geitenkaas en balsamico-dressing.
De soep is een heerlijke paddenstoelencrèmesoep.

Voor het hoofdgerecht kan er gekozen worden tussen vlees en vis. Vlees: varkensprocureur op erwtenpuree met jus van rode wijn. Vis: kabeljauw met knapperige korst van honing en Groningse mosterd.

Het dessert is gegrilde ananas met ahornsiroop en vanille-ijs. De hoofdgerechten worden geserveerd met frietjes en sla. Alle gerechten zijn ook los te bestellen.

Bekijk het maandmenu

Klik op de afbeelding om deze te vergroten

Wij zoeken jou!

15 december 2018 - 11:24

Hé jij!

Ja jij!

Jij hebt (ruime) ervaring in de bediening of in de keuken en bent daarom de versterking voor ons team. Fulltime of parttime, alles is bespreekbaar.

Heb je geen ervaring maar wel lef, slimheid en zin dan mag je natuurlijk ook reageren voor jouw nieuwe (bij)baan Bij Cosineros.

Stuur je ons een mailtje? mail@cosineros.nl

 

Klik op de afbeelding om deze te vergroten

Kerstmenu 2018

01 december 2018 - 11:08

It's the most wonderful time of the year! Kerst zit eraan te komen, en dat betekent natuurlijk ook dat ons Kerstmenu weer tevoorschijn komt. 

Ons Kerstmenu voor 2018 bestaat uit drie, vier of vijf gangen. Het voorgerecht is een carpaccio van verse tonijn met truffelolie, olijven, rucola en limoen. De soep is een wildsoep met winterse groenten en paddenstoelen. Het tussengerecht is risotto met truffel, courgette en gedroogde parmaham. 

Voor het hoofdgerecht kan gekozen worden tussen vlees en vis. Vlees: oosterse surf & turf; biefstukreepjes en garnalen in oosterse saus met bosui en shiitake. Vis: Tarbot op Kantoneze wijze gestoofd in soja. 

Het dessert is een gepocheerde perzik met champagne-sabayon, pistache ijs en walnoten-honing-kruimels.

Alle gerechten zijn ook los te bestellen! We zien jullie heel graag op of rondom kerst; het menu is de hele maand december te bestellen. Reserveren is gewenst, tot dan! 

Bekijk het kerstmenu

Openingstijden feestdagen:

Maandag 24 dec gesloten
Eerste kerstdag vanaf 16 uur geopend
Tweede kerstdag vanaf 12 uur geopend
Oudejaarsdag gesloten
Nieuwjaarsdag geopend vanaf 16 uur

Klik op de afbeelding om deze te vergroten

WijnSpijs Wandeling 29 september

22 augustus 2018 - 12:11

Je zal maar in Zuidlaren wonen... Dit prachtige, stijlvolle dorp tussen Assen en Groningen is gezellig én sjiek! Heerlijk wandelen dus. Pak een paar mooie boutiekjes mee, of loop een stuk van de wandeling door het bos. Dé perfecte plek voor een WijnSpijs Wandeling. 

De bedoeling 
Wandel op ZATERDAG 29 september langs 6 toffe restaurants, waaronder De Vlindertuin - een van de Beste WijnSpijs restaurants van Nederland! Overal krijg je een prachtige WijnSpijs combinatie te proeven. Neem je culinaire vrienden mee en kom even helemaal bij tijdens dit gezellige culinaire event! 

 De deelnemers 
 De Vlindertuin
Een van de beste keukens van Nederland. Jilt's team kookt en combineert als de beste. Hier WijnSpijs-en ze op het hoogste niveau. 
 Restaurant Fabuleus
Prachtige zaak met lieve bediening en een Frans mediterrane keuken waar enthousiast gekookt wordt. 
 t Hof van Zuidlaren
Dit voormalige restaurant is prachtig omgetoverd tot een stijlvolle frisse brasserie met een uitstekende keuken. 
 Eethuis voor Allen
Hier aan de Brink eet je streekgerechten in een nostalgische sfeer. 
 Eetcafe Cosineros
Je voelt je meteen welkom bij Cosineros. Ongedwongen losse sfeer en genieten. Mooie wijnkaart. 
 Grand Cafe Zuidlaren
Fijn cafe voor een mooie speciaalbier of fijne wijn. De sfeer ongekend, de keuken uitstekend. 

 Meer info 
Tickets €57,50 
Meer wandelingen, ook op zondag en door heel Nederland, vind je hier https://www.wijnspijs.nl/culinaire-wandeling/

Klik op de afbeelding om deze te vergroten

Mosselmenu

20 augustus 2018 - 12:42

Hoera, het is er weer tijd voor: mosselen! 

We hebben vanaf nu een heerlijk mosselmenu voor je voorbereid. Let op: dit menu is alleen op bestelling, 1 à 2 dagen van tevoren.

Het mosselmenu bestaat uit een tempura van mosselen met limoen-roomsaus en verse kruiden, vervolgens gewokte mosselen met wortel, prei en ui en afgeblust met Hoegaarden witbier, en ten slotte een lekker toetje bestaande uit vers fruit met muntroom en aardbeiencoulis. 

De richtprijs voor dit menu is €35,- per persoon. 

Tot snel!

Klik op de afbeelding om deze te vergroten

Muzieknacht 2018

15 juni 2018 - 10:45

Muzieknacht 2018 Bij Cosineros;
In de aanloop naar de muzieknacht kun je Bij Cosineros heerlijk opwarmen, drinken, genieten en ook nog lekker eten.
Voor jou maakt onze souschef Kokkie Sopacua op deze avond vanaf zo’n uur of 17 in plaats van eten een heerlijk stukje unplugged muziek met zijn friends.

Danny and friends spelen: 
Unplugged akoestisch en meer stemmige zang met nummers van o.a the Eagles, James Taylor, Bonnie Raitt, Alicia Keys, Prince maar ook BonJovi en Toto komen langs. De bezetting kan bestaan uit 3 tot 5 personen waar zang centraal staat, begeleid door een gitarist en of pianist.

Onvermoeibaar staan ze daarna met nog meer friends in Café de Vliegh waar ze jou echt de pan uit laten swingen.

Klik op de afbeelding om deze te vergroten

Eerder open op dinsdag!

14 juni 2018 - 10:48

Hoera! Vanaf nu zijn we iedere dinsdag al vanaf 12:00 uur open in plaats van 17:00 uur. Zo kun je ook op dinsdag bij ons terecht voor een heerlijke lunch, bijvoorbeeld met een dikke Tosti Madame een belegd broodje kip of de Salade Cosineros. Welkom!