Let op: vanaf 1 januari 2021 zijn we alleen van woensdag t/m zondag geopend voor afhalen. Maandag en dinsdag gesloten voor afhaal.

Bestellen Bij Cosi

Vanaf nu kun je eenvoudig, snel en veilig online eten bestellen Bij Cosineros! We hebben speciaal voor jou een prachtig driegangenmenu samengesteld, dat vind je onder diner hieronder. Je kunt onder andere kiezen uit: bruschetta met huisgerookte rib eye, vegetarische wrap, kipsaté, groentecurry, en cheesecake!

Wil je graag borrelen of genieten van onze heerlijke soepen, kies dan voor de borrelschaal, de vegetarische courgettesoep of de mosterdsoep.

Spelregels

Als je voor 15 uur 's middags bestelt, kun je je bestelling dezelfde dag nog tussen 16:30 en 18:30 uur afhalen. Bestellingen die na 15:00 uur gedaan worden, kunnen pas de dag erop afgehaald worden. Afhalen kan van woensdag tot en met zondag. Maandag en dinsdag gesloten voor afhaal.

Je bestelling wordt koud geleverd, en je krijgt van ons alle instructies om een heerlijke maaltijd op tafel te zetten. Die instructies vind je ook alvast onderaan deze pagina!

Vragen? 050 409 1452

"We hebben vanavond heerlijk gegeten. Het was heel gemakkelijk om het eten thuis af te maken. De beschrijving was heel duidelijk. Echt een aanrader!!!"

Instructies

Lieve gast,

Bedankt voor je bestelling bij ‘Bij Cosineros’! In ons restaurant zetten wij ons altijd in voor goed eten en een plezierige avond! Met het volgende 3 gangen menu brengen we Bij Cosineros bij jou thuis!

In onze keuken hebben we het menu zo volledig mogelijk bereid, je kunt dus bijna aan tafel. Per gerecht hebben wij makkelijke instructies meegegeven om de gerechten af te maken.

Dek alvast de tafel en geniet!

 Voorbereidingen:

  • Haal alle ingrediënten voor het voor- en hoofdgerecht uit de koelkast, zodat dit op temperatuur kan komen.
  • Zet een zo groot mogelijke pan klaar, indien je geen grote pan hebt, adviseren wij twee kleinere. Deze pan mag gevuld worden met water en breng dit aan de kook.
  • Indien je de aardappelgratin als bijgerecht hebt uitgekozen, verwarm je de oven alvast voor op 180 graden.

Het voorgerecht is al serveer klaar gemaakt!

Instructies hoofdgerecht:

  1. Als het water kookt, zet je het vuur zacht. Het water mag hierna niet meer te koken, omdat de naadjes van de zakjes dan los kunnen laten. (mocht er onverhoopt toch een zakje open gaan, alle ingrediënten zijn ook in een pannetje op te warmen op laag vuur.)
  2. De aardappelgratin kun je in de oven nog 10 minuten opwarmen.
  3. Voor het stoofpotje, groentecurry, kipsaté, garnalen met groente, coq au vin of de gehaktbal met jus: kun je de vacuümzakjes in ongeveer 10 à 15 minuten hierin opwarmen.
  4. Voel hierna of de inhoud van de zakjes een aangename eettemperatuur hebben. Zo niet, laat het nog iets langer in de pan zitten en zet het vuur eventueel iets hoger.
  5. Componeer de ingrediënten op een bord, maak een mooie foto of film van en post dit op sociale media en geniet van Cosi@home!

Het eten is nu klaar om te serveren!

Het dessert is al klaar gemaakt om zo te serveren.

Mocht je er nou echt niet uitkomen? Cathy is altijd bereikbaar voor dringende vragen op: 0683387026