Bestellen Bij Cosi

Vanaf nu kun je eenvoudig, snel en veilig online eten bestellen Bij Cosineros! We hebben speciaal voor jou een prachtig driegangenmenu samengesteld, dat vind je onder diner hieronder. Je kunt onder andere kiezen uit: bruschetta met huisgerookte rib eye, vegetarische wrap, kipsaté, groentecurry, en cheesecake!

Wil je graag borrelen of genieten van onze heerlijke soepen, kies dan voor de borrelschaal, de vegetarische courgettesoep of de mosterdsoep.

Spelregels

Als je voor 12 uur 's middags bestelt, kun je je bestelling dezelfde dag nog tussen 16:30 en 18:30 uur afhalen. Bestellingen die na 12:00 uur gedaan worden, kunnen pas de dag erop afgehaald worden. Je bestelling wordt koud geleverd, en je krijgt van ons alle instructies om een heerlijke maaltijd op tafel te zetten. Die instructies vind je ook alvast onderaan deze pagina!

Vragen? 050 409 1452

"We hebben vanavond heerlijk gegeten. Het was heel gemakkelijk om het eten thuis af te maken. De beschrijving was heel duidelijk. Echt een aanrader!!!"

Instructies

Lieve gast,
Bedankt voor je bestelling bij ‘Bij Cosineros’! In ons restaurant zetten wij ons altijd in voor goed eten en een plezierige avond! Met het volgende 3 gangen menu brengen we Bij Cosineros bij jou thuis! In onze keuken hebben we het menu zo volledig mogelijk bereid, je kunt dus bijna aan tafel, per gerecht hebben wij makkelijke instructies meegegeven om de gerechten af te maken.

Dek alvast de tafel en geniet!

 Voorbereidingen:

  • Haal alle ingrediënten voor het voor en hoofdgerecht uit de koelkast zodat dit op temperatuur kan komen. (Tip: sorteer het per gang (staat op de sticker), zo kunt u niets missen.)
  • Zet een zo groot mogelijke pan klaar, indien u geen grote pan heeft, adviseren wij twee kleinere. Deze pan of pannen mogen gevuld worden met water en breng dit langzaam aan de kook, vervolgens hoeft het niet meer te koken.
  • Verwarm de oven alvast voor op 180 graden indien u de Aardappelgratin als bijgerecht heeft uitgekozen.

Het voorgerecht is voor u al serveerklaar gemaakt.

Instructies hoofdgerecht:

  1. Breng de pan met water aan de kook. Als deze kookt, zet je deze zo zacht mogelijk. Hij mag hierna niet meer koken omdat de naadjes van de zakjes dan los kunnen laten. (mocht er onverhoopt toch een zakje open gaan: alle ingrediënten zijn ook in een pannetje op te warmen.)
  2. Aardappelgratin, deze kunt u in de oven nog 10 minuten opwarmen
  3. Voor het Stoofpotje, Groentecurry of Kipsaté: als het water heeft gekookt, kunt u de zakjes met vlees of groente en de rijst in het warme water opwarmen. Zet een timer op 10 minuten.
  4. Voel als de timer gaat of de inhoud van de zakjes een aangename eettemperatuur heeft, zo niet, laat het nog iets langer in de pan zitten en zet het vuur eventueel iets hoger.
  5. Leg de rijst in het midden van het bord met hier bovenop het Stoofpotje, Groentecurry of Kipsaté.

Het is nu klaar om te serveren. Het dessert is al serveerklaar gemaakt.

Mocht je er nou echt niet uitkomen? Cathy is altijd bereikbaar voor dringende vragen op 0683387026