Achter bij Cosi

Het achtererf van Cosineros heeft een fraaie metamorfose ondergaan. De geheel omsloten binnenplaats is omgetoverd tot dé ideale plek voor feesten en partijen. De aankleding is rustiek met houtpartijen en variabele elementen.

Afhankelijk van het jaargetijde of de weersomstandigheden behoort een openlucht of overdekt feest tot de mogelijkheden. Dit maakt het mogelijk om elke partij, groot of klein op maat te bedienen.

Alle voorzieningen zijn aanwezig zoals aparte ingang, eigen toiletgroep, garderobe, verwarming, reuze lounge bank en bar. De outdoor-look is stoer en robuust, de belichting en verdere aankleding creëren een intieme en warme sfeer. Cosineros Buiten biedt ruimte voor partijen en groepen van 20 tot 100 personen.

Cosineros is centraal gelegen in het prachtige Zuidlaren met voldoende gratis parkeerruimte. Gasten hebben een fraai uitzicht op het levendige karakter van ons mooie dorp. Zuidlaren is in 2014 gekozen tot het groenste dorp van Europa en eindigde in 2013 als vierde bij de verkiezing van het leukste dorp van Drenthe.

Voor meer informatie over catering op locatie of bij ons kunt u contact opnemen via telefoonnummer 050-4091452.

Bekijk ons menu en arrangementen voor Achter bij Cosi

Barbecue achter bij Cosi

Koken met oer-gevoel

Koken is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Goed: we moesten het nog wel altijd zelf doen, maar we hebben nu wel een keuken vol technieken om ons te helpen. En nu ook bij Cosi in de tuin!

Maar barbecueën, waar zit dat hem nou in? Is het dat oergevoel? Een vuurtje? De gezellige omgeving?

De houtskooltjes die vlam vatten, langzaam laten gloeien tot de juiste hitte? Even voorzichtig je hand boven het vuur om te testen voor de juiste hitte; de uitgekiemde ingrediënten uit de marinades halen, de spies op die gloeiende plek leggen en snel omkeren, secondenwerk. Dat grotere stuk vlees juist op die wat minder warme plek geduldig laten gaar stoven. Ervaring, intuïtief, de dingen aanvoelen. Daar gaat het om met barbecueën. Je speelt met vuur en dat vraagt beheersing, vakmanschap, kennis van zaken. Geen techniek om je te helpen, je moet het zelf doen.

Barbecueën is avontuur bij Cosineros. Vraag naar de mogelijkheden!